Operatørsjekk for bedrifter

Er dere et mobilselskap, eller jobber du med salg og markedsføring av mobilabonnement?

FinnTilbyderen henter ut oppdatert informasjon om operatører og mobildekning fra de største databasene innen telekommunikasjon. På et par sekunder kan vi finne ut av hvilken operatør som er forhandler av et spesifikt mobilabonnement – sist oppdatert i dag.

Tjenesten er opprinnelig ment for privat bruk, og har en rekke synlige og skjulte mekanismer for å forhindre og begrense bruk utenfor sitt egentlige formål. Hvis du ønsker å benytte tjenesten vår kommersielt, kan vi se på muligheten til å aktivere en bedriftslisens som gir ditt selskap nærmest ubegrenset søk og utvidet informasjon om et spesifikt mobilnummer. Dette skjer til en fast og forutsigbar kostnad, som blir avtalt på forhånd. Kanskje du ønsker å benytte det i ditt salgssystem, eller til å segmentere potensielle kunder? Da gjør vi det enkelt å finne ut hvilken operatør et telefonnummer er tilknyttet til i dag.

For øyeblikket støtter vi kun det norske markedet, men vi har også tilgang på databaser med operatøropplysninger i Sverige, Danmark og Finland. Vi viser bare operatørinformasjon, og sitter ikke på opplysninger som går utover dette, deriblant abonnementsopplysninger. Test oss gjerne direkte på siden for et par bagatellsøk, men alle søk vil logges. Kommersiell bruk uten gyldig avtale kan bli sanksjonert med en fastsatt sats inntil 6000 NOK, avhengig av tilfelle og alvorlighetsgrad. Husk at vi har store kostnader tilknyttet denne tjenesten.

Konfidensielle opplysninger?

Fra tid til annen får vi spørsmål om disse opplysningene er konfidensielle eller ikke. Svaret er enkelt: NEI. Operatørinformasjon regnes som offentlig tilgjengelig informasjon, og er derfor ikke regnet som konfidensiell. Likevel skjer alle våre søk anonymt ovenfor den du sjekker, av naturlige årsaker. Alle søk blir logget, og din egen informasjon blir kun videreformidlet til våre samarbeidspartnere, for å så bli anonymisert og slettet i løpet av kort tid. Hvordan dette fungerer kan du lese mer om i våre tjenestevilkår.

Ta gjerne kontakt med oss for å se på en bedriftsavtale i dag. Vi kan enkelt nås på denne siden. Vi lover å være ekstra snille og greie ovenfor deg med en liten bedrift 🙂

Men dette er bare et engangstilfelle?

Hvis du bare ønsker en rask operatørsjekk for et av selskapets telefonnummer, vennligst send oss en mail, så sjekker vi det for deg. Da unngår du samtidig å bli kontaktet med tilbud fra våre samarbeidspartnere i etterkant.