Operatørsjekk for bedrifter

Er dere et mobilselskap, eller jobber du med salg og markedsføring av mobilabonnement?

FinnTilbyderen henter ut informasjon om operatører fra de store databasene innen telekommunikasjon, og finner raskt ut hvilken operatør som er forhandler av et spesifikt mobilabonnement. Tjenesten er opprinnelig ment for privat bruk, og har en rekke begrensninger.

Hvis du ønsker å benytte tjenesten vår kommersielt, kan vi se på muligheten til å aktivere en bedriftsavtale som gir ditt selskap nærmest ubegrenset søk og utvidet informasjon om et spesifikt mobilnummer. Dette skjer til en fast og forutsigbar kostnad. Enten du ønsker å benytte det i ditt salgssystem, eller til å segmentere potensielle kunder, gjør vi det enkelt å finne ut hvilken operatør et telefonnummer er tilknyttet til i dag. Test oss gjerne, men alle søk vil logges. Kommersiell bruk uten gyldig avtale vil bli sanksjonert.

For øyeblikket støtter vi kun det norske markedet, men vi har også tilgang på databaser med operatøropplysninger i Sverige, Danmark og Finland. Vi viser bare operatørinformasjon, og sitter ikke på opplysninger som går utover dette, deriblant abonnementsopplysninger.

Hva med konfidensialiteten?

Mange spør oss om disse opplysningene ikke er konfidensielle. Svaret er enkelt: NEI. Operatørinformasjon regnes som offentlig tilgjengelig informasjon, og er derfor ikke regnet som konfidensiell. Likevel skjer alle våre søk anonymt ovenfor den du sjekker, av naturlige årsaker. Alle søk blir logget, og din egen informasjon blir kun videreformidlet til våre samarbeidspartnere, for å så bli anonymisert og slettet i løpet av kort tid. Dette kan du lese mer om i våre tjenestevilkår.

Ta gjerne kontakt med oss for å se på en bedriftsavtale i dag. Vi kan enkelt nås på hei@finntilbyderen.no. Og så lover vi å være ekstra snille og greie ovenfor deg med en liten bedrift 🙂

Men dette er bare et engangstilfelle?

Hvis du bare ønsker en rask operatørsjekk for et av selskapets telefonnummer, vennligst send oss en mail, så sjekker vi det for deg. Da unngår du samtidig å bli kontaktet med tilbud i etterkant.