Om tjenesten

Vi har bare en tjeneste: å finne tilbyderen til et mobilnummer.

FinnTilbyderen fokuserer kun på en tjeneste, og det er å koble sammen operatørinformasjon til nordiske mobilnummer. Gjennom tilgang til de store databasene med operatørinformasjon kobler vi sammen de ulike mobilselskapene sammen med dekningskart og telefonnummer, slik at du på under et minutt kan sjekke og finne ut hvilken tilbyder et mobilnummer har i dag.

Tjenesten har sitt utgangspunkt fra den tiden vi selv jobbet i mobilbransjen, og savnet muligheten til å sjekke operatøren til en potensiell kunde før vi tok kontakt med vedkommende. I et slikt tilfelle er det ganske viktig å sjekke nettopp det på forhånd, slik at man slipper å ta kontakt med sin egen kunde. På et senere tidspunkt fant vi en slik tjeneste, som nylig hadde blitt avviklet og ikke lenger var i drift. Det var da vi brettet opp ermene, og utviklet det som nå ble til markedets ledende tilbydertjeneste.

Det er viktig å merke seg at vi kun viser navnet på gjeldende operatør, og ikke abonnementstype, kostnader, lokasjon eller annet. Foreløpig er vi kun i drift i Norge, men vi har også tilgang på operatørinformasjon i Sverige, Danmark og Finland.

Hvilke bruksområder finnes for dette?

Det er ganske mange bruksområder for en slik tjeneste. Tjenesten er opprinnelig ment for privat bruk, og for å tilfredsstille nysgjerrige nordmenn. Likevel kan vi tilby større avtaler, hvis du er av den ekstra nysgjerrige sorten, eller kan ha kommersiell nytte av opplysningene. Ta kontakt med oss, så finner vi en passende løsning til din bedrift.

Hva koster tjenesten?

Til privat bruk er den helt gratis. Privat bruk definerer vi som sporadisk, ikke-hyppig bruk. Tjenesten har en rekke inkluderte mekanismer for å forhindre spam og unaturlig bruk, og kan derfor være tidvis ute av drift. I tillegg logges søkene i inntil 30 dager. Alle søk er anonyme ovenfor den du søker etter, og hvem du har søkt etter vil ikke bli avslørt ovenfor noen tredjepart.

Når du benytter vår tjeneste, videreformidler vi dine opplysninger til våre samarbeidspartnere, som tar kontakt med deg for å gi deg en bedre pris på ditt mobilabonnement. Slik holder vi tjenesten vår gratis. Spar penger med oss og sjekk andres operatørinformasjon.