Om tjenesten

Vi tilbyr bare en tjeneste: å finne tilbyderen til et mobilnummer.

FinnTilbyderen fokuserer kun på en tjeneste. Det er å koble sammen operatørinformasjon til nordiske mobilnummer. Gjennom tilgang til de største databasene med oppdatert operatørinformasjon, kobler vi sammen de ulike mobilselskapene sammen med dekningskart og telefonnummer, slik at du på under et minutt kan finne ut hvilken tilbyder et mobilnummer har i dag.

Tjenesten har sitt utgangspunkt fra den tiden vi selv jobbet i mobilbransjen, og savnet muligheten til å sjekke operatøren til en potensiell kunde før vi tok kontakt med vedkommende. I et slikt tilfelle er det jo ganske viktig å sjekke nettopp det på forhånd, slik at man slipper å kontakte sine egne kunder. På et senere tidspunkt fant vi en tjeneste som nylig hadde blitt avviklet og ikke lenger var i drift. Det var da vi brettet opp ermene, og utviklet det som nå ble til markedets ledende tjeneste for å finne tilbyderen.

Det er viktig å merke seg at vi kun viser navnet på gjeldende operatør, og ikke abonnementstype, kostnader, lokasjon eller andre personopplysninger. Foreløpig er vi kun i drift i Norge, men vi har også tilgang på operatørinformasjon i Sverige, Danmark og Finland.

Hvilke bruksområder finnes for dette?

Det er ganske mange bruksområder for en slik tjeneste. Tjenesten er opprinnelig ment for privat bruk, og for å tilfredsstille nysgjerrige nordmenn. Hvis du er av den ekstra nysgjerrige sorten eller kan ha kommersiell nytte av opplysningene, kan vi tilby større og spesialtilpassede avtaler. Ta kontakt med oss, så finner vi en passende løsning for oss alle som verken koster skjorten eller slipset.

Hva koster tjenesten?

Til privat bruk er den helt gratis. Privat bruk definerer vi som sporadisk, ikke-hyppig bruk. Tjenesten har en rekke automatiserte mekanismer for å forhindre unaturlig bruk, og kan derfor ikke være tilgjengelig på alle tidspunkt eller for alle brukere. I tillegg logges alle søk i inntil 30 dager. Søkene du utfører er anonyme ovenfor den du søker etter, og hvem du har søkt etter vil ikke bli avslørt.

Når du benytter vår tjeneste, videreformidler vi dine opplysninger til våre samarbeidspartnere, som tar kontakt med deg for å gi deg en bedre pris på ditt mobilabonnement og andre tjenester vi tilbyr. Dette er spesifisert i avtalevilkårene. Slik holder vi tjenesten vår gratis, og sørger for at du kan sjekke andres operatørinformasjon på en sikker og trygg måte. Takk for at du benytter våre tjenester.